Vi jobber hele tiden for å få på plass flere nødvendige ressurser i klubben. En av rollene som har hatt høy prioritering for oss er en Sportslig Leder. Vi er derfor veldig glade for å kunne ønske Anders Mork Limmesand velkommen til oss som Sportslig Leder for barne- og ungdomsfotballen i RIF.

Anders er 33år, utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Barnehage i over 13år. Flere drar nok også kjensel på han fra mange år i lokalfotballen som spiller i bla. Raufoss, Solvoll og siste 10 årene i Vardal. I tillegg til å ha vært spiller i mange år har han også hatt en rekke verv fra trener yngres til seniorlag, sittet i styret og vært medlem av sportslig utvalg, tatt flere Grasrottrenerkurs og B-lisens som keepertrener, så vi tørr påstå at Anders vet hva det går i når vi prater klubbarbeid. I tilegg er han nestleder/kommunikasjonsansvarlig i den norske supporterklubben til Newcastle, så generelt en veldig engasjert person som vi er glade for å ha med oss på laget fremover.

Anders vil han ha det sportslige ansvaret for barne- og ungdomsfotballen (6-19år) og være en støttespiller for trenere og lag i klubben, i tilegg til å samarbeide tett med styret om klubbutviklingsprosjektet vi er godt igang med.

Velkommen med på laget Anders!