På fredag er det endelig klart for sesongens første offisielle kamp for vårt herrelag. Faaberg står på den andre banehalvdelen klare for å kjempe om avansement til 2.kvalrunde. Da Idrettsparken på Reinsvoll ikke er klar for spill enda, gjennomføres kampen i Raufoss storhall. En kjent arena for våre gutter og også bortelaget iom at årets Vinterserie gjennomføres der. Lagene møttes i den anledningen for en snau måned siden og gutta våre gikk av med seieren etter to mål av Sivert Sæbø Dybvad. Siden da er nok mye skjedd hos begge lag med både skade- og sykdomsituasjonen som preget begge klubber på det tidspunktet. Derfor deles kortene ut på nytt foran fredagens oppgjør, som helt sikkert blir jevnt og tøft. Det ligger virkelig en stor gulrot i potten!

Skulle gutta våre klare å nedkjempe Faaberg, så venter enda en kvalifiseringsrunde før man er inne i den første ordinære runden av Norgesmesterskapet. Skulle man klare å komme seg helt dit kan man drømme seg litt bort om å kunne ta i mot lag fra den øverste hylla i landet. Kanskje kan det til og med være duket for et skikkelig lokaloppgjør mot storebror i gult fra 2830? Det er nok likevel litt for tidlig å drømme seg bort dit... første hinder er tøft nok som det er. Faaberg slo oss i serieavslutningen i fjor, mens vi gikk av med seieren i Idrettsparken i en enormt spennende 5-4 kamp! 

Våre gutter gleder seg i alle fall stort til fredagen og ladet godt opp med en sterk 4-3 seier mot Nybergsund i Vinterserien søndag. Der presenterte blant annet to av våre egne unggutter, Halvor og Preben, seg med henholdsvis skåring og bestemannspris. I tillegg begynner vi å se konturene av et lag som ser mer robust ut enn tidligere og som tør å spille fotball uansett klima. Det er en spillergruppe i veldig fin utvikling og som responderer godt på opplegget Fredrik og Tommy har lagd opp til i vinter. Vi er i angrepsposisjon før sesongens første tellende kamp!

Vi håper mange av våre trofaste supportere tar turen til storhallen fredag kveld! Her blir det god underholdning i tillegg til åpen kiosk og loddsalg med fine premier. 

 

Vel møtt i storhallen fredag 18.mars kl 19.30!

 

"Vi er kvite, vi er blå"