Reinsvoll/Raufoss Turn og Vestre Toten Kommune samarbeider om å tilby en åpen og gratis trening for barn og ungdom i Reinsvoll Idrettshall søndag 10.april. Dette er en del av kommunens program for lavterskel ferieaktiviteter i påsken der flere lokale aktivitetstilbydere bidrar.

Treningen deles opp i en økt for 1.-4.trinnselever kl 14.00 - 15.30 og en økt for 5.trinnselever og helt opp til videregående kl 16.00 - 17.30. Her trenger man bare å møte opp! Det er fint om man har med seg drikkeflaske og klær til å være aktiv i. Man trenger ikke sko, men trener barfot eller med antiskli-sokker.

Samtidig med treningen vil det være cafe for de voksne og andre besøkende i fojaen utenfor hallen og i Reinsvoll IFs klubblokaler.

Under øktene vil både hoppegrop, stortrampoline, airtrack og masse annet utstyr stå fremme og barna kan fritt velge hva de selv ønsker å prøve ut. Det vil være utdannede trenere tilstede ved alle apparater og de vil også veilede barna underveis. Utover det er dette tenkt som en lavterskel aktivitet der man kan komme og få et inntrykk av hva turning er og få lov å prøve alt utstyret som er tilgjengelig.

For tilrettelegge for en god opplevelse for alle deltakere er det fint å vite hvor mange som kommer. Det er derfor ønskelig at man melder seg på via lenken under. 

Påmeldingsfrist er lørdag 9.april kl 20.00. Send inn en påmelding per deltaker.

Ta kontakt med trener i Reinsvoll Turn, Linn Dalheim på tlf 94837674 ved spørsmål.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN MORSOM TRENING OG MED MUIGHETER FOR LITT CAFEKOS I TILLEGG! VI SES PÅ SØNDAG!

Påmelding her: https://forms.gle/BW67hSknpTR8ah636