Reinsvoll IF Fotball har lang tradisjon med å ha felles fotballavslutning etter sesongslutt. Søndag var ca 150stk samlet i Reinsvoll Idrettshall. 

Avslutningen startet med en 2x10 min. showkamp mellom G12 og 3 gutter fra A-laget til Raufoss. Amund Møllerhagen, Gard Simenstad og Håkon Hammer stilte sporty opp for naboklubben denne ettermiddagen. Kampen inneholdt mye mål og skapte både latter, engasjement og applaus blant foreldre og barn på tribunen. Etter fulltid sto det 3-3 og kampen ble avgjort på straffekonk, der bommet Raufoss på avgjørende og BER G12 gikk stolte av med seieren over nabogutta. 

Etter showkampen ble det delt ut pølser og saft til alle barna samt åpen kiosk for de voksne. En fin måte å få til litt mingling og sosialprat mellom foreldre, trenere og ledere. 

Raufossgutta sto også for premieutdelingen til alle lagene og stilte opp på lagbilder med alle i etterkant. Stor takk til Raufoss Fotball v/Amund, Gard og Håkon for at de stilte opp for naboklubben og var synlige. Det settes stor pris på!

Kvelden ble avsluttet med at Styreleder Espen Syversen takket alle trenere, ledere og foreldre for innsatsen gjennom en lang sesong.