Rundt 60 spillere, trenere, ledere, frivillige og støttespillere var i går samlet på Håkonshallen for å sette pris på hverandres innsats i sesongen som har gått. Det ble servert mat, kaffe og kaker, delt ut premier i forskjellige kategorier både for A-laget og klubben forøvrig samt intervjuer fra scena. Kvelden ble fullført med livemusikk fra Jim Van Dijk og Hans Magnar Østlien.

Våre faste konferansierer Lars Ludvigsen og Hans Morten Kyseth loset oss trygt gjennom programmet. Begge iført kilt for anledningen til god latter fra forsamlingen. En fantastisk duo på scenen.

Henrik Langaas (23) ble Årets Toppscorer i 4.div med 8 mål og meldte selv fra scena at han forventet at dette ikke gjentok seg neste år, siden en høyreback ikke skal bli toppscorer. Uansett vell fortjent!

Bøverbruingene Magnus Gudbrandsen (19) og Even Sangnes (26) ble av seniorgruppa stemt fram som årets nykommere med sitt bidrag både sportslig og sosialt til gruppa etter at de kom til Reinsvoll iløpet av denne sesongen.

Henrik Langaas (23) ble av seniorgruppa stemt frem som årets medspiller. En pris som tildeles den spilleren som i stor grad setter andre foran seg selv og som bla. bidrar til et godt og inkluderende miljø og tar ansvar når det trengs både på og utenfor banen.

Gjennom kvelden hadde vi flere samtaler og refleksjoner fra scena. Først ut var seniorlaget representert med hovedtrener Tommy G. Svendsen, Henrik Langaas og Jonas Strande. De fortalte at sesongen har vært tung resultatmessig men at de også har klart å skape er et veldig godt miljø der folk trives og man ser ikke på et nedrykk som krise. Det gir muligheten til å restarte etter å ha vært på etterskudd siden covid perioden og nedstenging.

Eivind M. Frydenberg (20) ble av gruppa stemt frem som Årets unge spiller U21. Eivind er en ekte reinsvolling som har gjort en kjempejobb for oss etter at han kom tilbake fra en periode i Raufoss Fotball.

Henrik Langaas (23) scoret hattrick denne kvelden gjennom pris for Årets Toppscorer, Årets Medspiller og til slutt Årets Spiller. En fantastisk gutt som betyr mye for gruppa, setter standarden for miljøet, kulturen og det sportslige. Mange klubber er naturlig ute etter å sikre seg Henrik på laget, men heldigvis for oss trives han veldig godt i kvitt og blått!

Årets Trener ble delt ut av hovedtrener for seniorlaget Tommy G.Svendsen og gikk til en legende i Reinsvoll og Bøverbru fotballen, Alexander Hjemtvedt (38). I år har han vært trener for 2 lag i yngres, spilt på seniorlaget og var også økonomiansvarlig i klubben frem til årsmøtet i mars. En person som har stått for kontinuiteten i seniorlaget i flere år og som vi er veldig glad for at bidrar til å utvikle kommende generasjoner i klubben.

Årets Frivillig ble delt ut av Tom Richard Wold, styreleder i Bøverbru IL. Denne prisen gikk til 2 personer. Kari Mette Knutsen har gjennom flere år vært en vanvittig ressurs i Bøverbru miljøet og siste året også i BER samarbeidet. Hun har bidratt på alt av arrangementer, kiosk, utstyr og er det første til å melde seg om noen trenger hjelp. Morten Nerødegård en annen bøverbruing fikk den andre prisen for sin innsats som bunnsolid lagleder for seniorlaget. Morten har gjennom en hel generasjon vært lagleder for flere lag og Reinsvoll har vært så heldige å ha han med på vårt lag siste 2 årene.

Årets ildsjel ble delt ut av ordfører og reinsvolling, Stian Olafsen som nok en gang stiller opp for lokalsamfunnet! Prisen gikk til Kjersti Fremstad som gjør en helt vanvittig jobb for klubben. Folk er nok ikke klar over hvor mye Kjersti bidrar med i hverdagen for at andre skal ha et godt og trygt sted å utøve sin aktivitet. Kjersti har i år hatt ansvar for rekrutteringsarbeidet, arrangert 2stk 6års turneringer, 3v3 turnering på Gimle Sykehjem, nestleder i fotballgruppa og stilt opp før alle a-kamper for å kutte frukt, ordne kaffe og servere både hjemmelag, bortelag og dommere. Alt for at det skal være trivelig å komme til Reinsvoll.

Terje Braathen, Espen Syversen og Tommy G.Svendsen oppsummerte status for Prosjekt Idrettsparken sammen med ordfører Stian Olafsen som sa litt om hva slikt arbeid betyr for kommunen. Totalt har Reinsvoll de siste årene bygd 3er, 5er, 11er kunstgressbane, kiosk, garasje til både klubben og Vestre Toten Løypelag, skihytte og skistadion til en totalsum på ca 12 millioner. Styreleder Syversen oppsummerte regnestykket med å fortelle at han var stolt over at klubben hadde klart dette uten at vi satt igjen med gjeld. Tvert imot så var regnestykket godt i pluss.

Prisutdelingene ble avsluttet med at styreleder i RIF, Espen Syversen delte ut Årets Hederspris. Denne prisen går til en person som over tid har gjort en særlig fortjenestefull innsats for Fotballgruppa. Espen Kværndal har gjennom rundt 40år vært inventaret i fotballgruppa og idrettsparken på Reinsvoll. Som spiller, trener, lagleder, styremedlem både i fotball og hovedlag, anleggsleder og ansvarlig for alle byggeprosjekt i parken siste årene er det få om ingen som har flere timer i idrettsparken enn Kværndal siste årene. En uvurderlig ressurss som har satt et solid fotavtrykk i parken for kommende generasjoner. Mange idrettslag har en person som alle vet hvem er og som betyr det lille ekstra for hele klubben. Kværndal er en slik person for Reinsvoll IF.

REINSVOLL IF FOTBALL OG BER FOTBALL TAKKER ALLE SPILLERE, TRENERE, LEDERE, FRIVILLIGE, SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE FOR INNSATSEN OG STØTTEN I SESONGEN 2022!